Home > FAQs

I ask each library card to borrow up to several regional resource centers album collection? Audiovisual few pieces?
Lending to the prevailing regional resource centers in accordance with the number of books to borrow library collections on the location of the existing provisions apply, with the original collections combined. Such as the Taipei Public Library 10 per individual library card, audio-visual materials 2.
請問我沒有臺北市立圖書館的借閱證可以借北區資源中心的圖書嗎?
您可以就近洽詢臺北市立圖書館、新北市立圖書館或桃園縣政府文化局圖書館借閱北區資源中心圖書資料得申請程序。
我如何可以查得各區域資源中心的館藏有哪些?
您可以利用館藏查詢平台之進階檢索選項點選區域資源中心或語文別或主題選項等,依照您的需求進行查詢。
請問我在高雄可以借閱北區資源中心的圖書嗎?
目前各區域資源中心均有配置共同性館藏,如果您在高雄之其他館可以借到所需的圖書,則請優先借閱南區資源之圖書;各區域資源中心之主題特色藏則可直接向所在區域資源中心申請調借服務。